«Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι» στο Ηρώδειο


Το μουσικοθεατρικό ονειρόδραμα  «Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι. Πόσο μεγάλο είναι ένα “πάντα”;», βασισμένο στο γνωστό μυθιστόρημα  τού «ποιητή παραμυθιών» Ευγένιου Τριβιζά, παρουσιάζει η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία (Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία) την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στο Ηρώδειο, για μία μόνο παράσταση.

CHARIS AKRIVIADIS/ CHARIS AKRIVIADIS ,

Οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Αντωνόπουλος (αριστερά) και ο Αποστόλης Τότσικας στις πρόβες

Τη μουσική συνέθεσε -ειδικά για την παράσταση- ο Γιώργος Χατζηνάσιος, τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου, τον σχεδιασμό φωτισμών ο Γιώργος Τέλλος και τις βίντεο-προβολές ο Χρήστος Μαγκανάς.

«Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι» στο Ηρώδειο

CHARIS AKRIVIADIS/ CHARIS AKRIVIADIS ,

Ο ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας πρωταγωνιστεί στην παράσταση, όπου συμμετέχουν και μαθητές της Φιλεκπαιδευτική

Στην υπόθεση του έργου παρουσιάζεται η ιστορία ενός κοριτσιού́, το οποίο φτιάχνει έναν χιονάνθρωπο και τού ζητάει να μη λιώσει ποτέ́. Ενός χιονάνθρωπου που, για να κρατήσει την υπόσχεσή του, ξεκινάει για το πιο μακρινό́ και επικίνδυνο ταξίδι που μπορεί να φανταστεί κανείς· το ταξίδι για τον Βόρειο Πόλο. Αψηφώντας τον Χρυσό́ Εχθρό́ που τον πυρπολεί με φλογισμένα βέλη, τους Λασπάνθρωπους που τον καταδιώκουν για να τον λασποβολήσουν και χίλιους δυο κινδύνους ακόμα, είναι αποφασισμένος να φτάσει στα παντοτινά, παραμυθένια χιόνια.

«Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι» στο Ηρώδειο

CHARIS AKRIVIADIS/ CHARIS AKRIVIADIS ,

Ο συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος (αριστερά), με τον συγγραφέα Ευγένιο Τριβιζά 

Είναι η ιστορία όλων των κοριτσιών που φτιάχνουν έναν χιονάνθρωπο και τού ζητάνε να μη λιώσει ποτέ, όλων των χιονάνθρωπων που για να κρατήσουν την υπόσχεσή́ τους επιχειρούν το ακατόρθωτο.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι:  Χάρης Ανδριανός, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Νάντια Κοντογεώργη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δημήτρης Πιατάς, Χρήστος Σπανός, Τόνια Σωτηροπούλου, Aποστόλης Τότσικας.  Μαζί τους οι ηθοποιοί: Μάριος Κρητικόπουλος, Χρήστος Νικολάου, Ιωάννα Πιατά, Κατερίνα Σούσουλα, Δημήτρης Τσακάλας.  Στον ρόλο της Μαριάνας και των Διδύμων: μαθητές των Αρσακείων Σχολείων.

«Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι» στο Ηρώδειο

CHARIS AKRIVIADIS/ CHARIS AKRIVIADIS ,

Ο χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός δίνει οδηγίες στους συντελεστές στις πρόβες της παράστασης

Τα τραγούδια αποδίδουν ο Μουσικός Όμιλος των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης και η Χορωδία GraduArti των αποφοίτων, σε μουσική διδασκαλία τής Χριστίνας Βαρσάμη-Κούκνη. Μουσική διεύθυνση:  Στάθης Σούλης. Ενορχήστρωση – επεξεργασία μουσικού υλικού: Θωμάς Κοντογεώργης. Τα έσοδα τής παράστασης θα διατεθούν υπέρ τού Ταμείου Υποτροφιών των Σχολείων τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας.

Εισιτήρια – προπώληση

Προπώληση εισιτηρίων από τα εκδοτήρια και το τηλεφωνικό κέντρο τής Λογισμικής (Πανεπιστημίου 39, τηλ.: 210-7234567), από τα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και από τους διαδικτυακούς τόπους : https://www.ticketservices.gr/event/o-xionanthropos-kai-to-koritsi-herodeion/ και : https://tickets.public.gr/event/o-xionanthropos-kai-to-koritsi-herodeion/

Τιμές εισιτηρίων: 20€ (άνω διάζωμα), 25€ (Γ΄ ζώνη),  30€ (Β΄ ζώνη), 38€ (Α΄ ζώνη), 45€ (διακεκριμένη ζώνη). Παιδικά: 15€ (άνω διάζωμα), (20€ (Γ΄ ζώνη), 22€ (Β΄ ζώνη), 25€ (Α΄ ζώνη), 32€ (διακεκριμένη ζώνη).

gkoul@naftemporiki.gr

Source link

avatar
News Reporter
Δεν με λες και δημοσιογράφο, ούτε και blogger, κάτι το ενδιάμεσο είμαι, μια μεστίτσος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.